MEAD YOU THERE!

Lieve bezoekers, we kunnen niet wachten om jullie voor te stellen - onze geweldige standhouders! Ze brengen zoveel creativiteit en enthousiasme naar het festivalterrein, met heerlijke snacks, verfrissende drankjes en authentieke items. Hun kraampjes nodigen je uit om te ontdekken en te genieten, en geloof ons, er is echt voor ieder wat wils! Met hun vriendelijke gastvrijheid voegen ze zoveel vreugde toe aan KINGSFEST en maken het een onvergetelijke viering voor alle bezoekers. Laat je inspireren door hun passie en creativiteit en geniet van de magie die ze naar dit speciale event brengen! Kom langs en maak kennis met deze fantastische mensen - je zult er geen spijt van krijgen!

MEAD THE KING
Roel van Mierlo

Ontmoet de koning tijdens KINGSFEST! Kom naar onze meet en greet en maak kennis met de The Warrior King. De Mastermind en bedenker van dit gezellige evenement Een unieke kans om hem persoonlijk te ontmoeten en een praatje te maken. Mis het niet!

SHIELDMAIDEN OR VIKING MAKEOVER

Ben je klaar voor een epische Shieldmaiden of Viking makeover tijdens KINGSFEST? Laat je innerlijke krijger los en transformeer jezelf met stoere vlechten, oogverblindende make-up en authentieke Vikingkleding. Maak je klaar om te heersen op het slagveld en indruk te maken op iedereen om je heen. Mis deze kans niet om jezelf te veranderen in een echte Shieldmaiden of Viking tijdens KINGSFEST!

GA IN STYLE OP DE FOTO

Maak je klaar voor het perfecte fotomoment in stijl tijdens KINGSFEST! Laat je beste outfit zien en poseer voor de camera om de herinneringen aan dit geweldige evenement vast te leggen. Of je nu met vrienden bent of alleen, zorg ervoor dat je er op je best uitziet en straal op de foto's die je maakt. Geniet van de sfeer en maak van elk moment een onvergetelijke herinnering tijdens KINGSFEST!

Op KINGSFEST verwelkomen we met blijdschap alle standhouders die deelnemen aan ons evenement. Zonder jullie zouden we niet in staat zijn om een succesvolle dag te organiseren.

We introduceren jullie graag aan ons publiek en kijken ernaar uit om samen een geweldige dag te beleven. Bedankt voor jullie deelname en bijdrage aan KINGSFEST!

Chirons-Care

Alissa's Crafting

Kapitein Kleerhaak

Hollow Moon Art

Blackshield forge

Rebeccamiek

Antaia

Noordelijke Mederij

Bij Femmie

The berkey studio

 

fudgefactory

Ans Worst

alex koorengevel

HX magazine

blackwood creations

Siras Siraadjes

Pagan Ways

Homemade by Tamara/Creative Steampunk Connection

Lotte Beads and More

 

Labrew speciaalbier

A Lot of Rosie

The Dice Grove

The Whisper Woods

Viking Works

Mugs&Myths

Cindy/Michelle

Iarann Rag

Wancelot

Dragonhearts

 

Ronafly

Roosmarie_embroidery

Howlita

Hannies Hakhoning

Heidy Wavemaker

Qleather

Northern Hands

Faeryfindings

Mirdan Jewels

My first Dugeon

 

Witch and Warrior Crafts

Tiny creative things

Art and Soul

Magic and more

BoredCreator

MIRO Felle

Spirits and beads

Warlock Sieraden

Mischeal Amec

Bandmerch Stand

 

BeefJerkykopen.nl

Debottenwinkel

Draak Enzo

Notendopje Design

Sionnach

 

Logo

© Copyright. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.