Huisregels KINGSFEST

 

Door een ticket te kopen en het festivalterrein te betreden, ga je akkoord met deze voorwaarden.

 

Toegang en Tickets

Toegang tot het festivalterrein is alleen toegestaan met een geldig ticket. Tickets zijn persoonlijk en mogen niet worden doorverkocht of overgedragen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisatie. Bij de ingang kan gevraagd worden om een identiteitsbewijs te tonen. Kinderen onder de 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. Het is verboden om zonder toestemming het terrein te betreden of afgesloten gebieden te betreden.

 

Veiligheid en Gedrag

De veiligheid van alle bezoekers is onze hoogste prioriteit. Het is ten strengste verboden om wapens, drugs of andere verboden voorwerpen mee te nemen naar het festival. Bezoekers moeten te allen tijde de instructies van het beveiligingspersoneel opvolgen. Agressief of storend gedrag wordt niet getolereerd en kan leiden tot verwijdering van het terrein zonder recht op restitutie. We vragen iedereen om respectvol en vriendelijk met elkaar om te gaan.

Het is verboden om glaswerk, blik en stokken, messen en of wapens of andere gevaarlijke voorwerpen die onder de wapenwet vallen mee te nemen naar dit evenement dan wel in uw bezit te hebben. Bij constatering wordt u direct overgedragen aan de politie.

Nepwapens en props zijn toegestaan, Mits veilig bevonden door orginisatie/ticketcontroleur.

 

Aansprakelijkheid

De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke eigendommen. Bezoekers betreden het festivalterrein op eigen risico. In geval van overmacht, zoals extreme weersomstandigheden, behoudt de organisatie zich het recht voor om het evenement te annuleren zonder restitutie van ticketkosten. We raden bezoekers aan om waardevolle spullen thuis te laten en voorzichtig te zijn met persoonlijke bezittingen.

 

Fotografie en Opnames

Tijdens het festival kunnen foto- en video-opnamen worden gemaakt voor promotionele doeleinden. Door het festivalterrein te betreden, geef je toestemming voor het gebruik van je afbeelding in deze opnamen. Als je niet gefotografeerd of gefilmd wilt worden, neem dan contact op met de organisatie.

 

Eten en Drinken 

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar het festivalterrein. Er zijn diverse eet- en drinkgelegenheden aanwezig. Bezoekers met speciale dieetwensen of allergieën worden verzocht om dit vooraf aan de organisatie kenbaar te maken.Het kopen en consumeren van alcohol is niet toegestaan voor bezoekers jonger dan 18 jaar en dient men bij twijfel ter controle het identiteitsbewijs te tonen.
 

MEAD YOU THERE

Logo

© Copyright. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.