KINGSFEST
31-08 & 1-09
2024

WESTENDORP

KINGSFEST MARKET

De Markt is één van de hoogtepunten van KINGSFEST

Met kraampjes vol handgemaakte ambachtelijke producten, traditionele gerechten, echte Viking Mede en historische demonstraties, is de markt een must-see voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur. Kom en ontdek de wereld van de Vikingen, Fantasy en Larp tijdens KINGSFEST!

DE MARKT

De markt is een bruisend onderdeel van KINGSFEST, waar bezoekers worden verwelkomd met een overvloed aan prachtige producten en heerlijke lekkernijen. Van creatieve kunstwerken tot verrukkelijk streetfood, er is voor elk wat wils op de markt. Laat je inspireren door de levendige sfeer en unieke vondsten die op je wachten! Kom en ontdek de schatten die de markt te bieden heeft en laat je dromen tot leven komen!

VIKING KAMPEMENT

De Vikingen hebben hun kampement opgezet op KINGSFEST en brengen de bezoekers terug naar de tijd van stoere krijgers en oude tradities. Ontdek de rijke geschiedenis van de Vikingen en geniet van de sfeer van het kampement tijdens dit evenement.

ETEN EN DRINKEN

Drinken en eten mag zeker ook niet  onbreken tijdens KINGSFEST, vooral als het gaat om de Viking Mede. Deze traditionele drank wordt gemaakt van honing en water en heeft een zoete en kruidige smaak. Het is de perfecte aanvulling op de heerlijke gerechten die tijdens het festival worden geserveerd. Geniet van een glas Viking Mede en proef de authentieke smaken van de Vikingcultuur!

SHOWS

De shows zijn absolute trekkers van Kingsfest. Tijdens diverse indrukwekkende shows kun je genieten van prachtige roofvogels die spectaculaire vliegshows uitvoeren, Viking Re-enactments en nog veel meer Mis deze unieke ervaring niet tijdens jouw bezoek aan Kingsfest!

Logo

© Copyright. Alle rechten voorbehouden.

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.